Hoe wij over ICT denken

De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel. Nieuwe technologieën bieden tal van kansen om ons werk sneller, makkelijker, beter en efficiënter te doen. Maar we worden er steeds afhankelijker van. En hoe zit het met veiligheid, privacy en continuïteit?

ICT zonder compromissen 
ICTaurus biedt ICT-oplossingen voor bedrijven en organisaties die zich op dat gebied geen compromissen kunnen veroorloven. Ze voldoen aan de hoogste standaarden en strengste wet- en regelgeving. En bij twijfel zorgen we voor een extra slot op je digitale deur.

We zijn niet fancy en hebben geen ballenbak om in te vergaderen. Ook geloven we niet dat er voor elk probleem een Jip en Janneke-oplossing bestaat. Is dat saai? So be it. Liever zeker dan sexy, zeggen we hier.

Op ons best bij uitdagende vragen
Daarom kloppen vooral huisartsen, apothekers en gezondheidscentra bij ons aan. Maar ook advocaten, financiële dienstverleners en mkb’ers met bedrijfsgevoelige data. Vaak kunnen ze niet uit de voeten met standaardoplossingen. Of moeten er meerdere systemen geïntegreerd worden. Dan zijn we op ons best. Als regisseur in vakspecifieke en complexe IT-projecten.

Altijd met oog voor de menselijke maat
Daarbij houden we altijd de menselijke maat in het vizier. We denken niet alleen in ‘enen’ en ‘nullen’. En weten dat er leven buiten de ‘cloud’ is. Onze IT-professionals zijn ook gewoon prettige mensen om mee te praten en te werken. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in jouw organisatie en processen en doen hun werk alsof ze bij jullie onderdeel van het team uitmaken.

Wij zijn ICTaurus. Wie ben jij?

Meer weten over onze visie en missie?

Ik vertel je er graag meer over!

Nico de Bie

info@ictaurus.nl

Z

Pro-actief

We nemen initiatief om onszelf, onze oplossingen en jouw ICT-omgeving steeds verder te ontwikkelen.

Z

Deskundig

Onze vakkennis en ervaring zijn bovengemiddeld, waardoor we betere oplossingen voor u kunnen bieden.

Z

Betrokken

We verdiepen ons in jouw processen en organisatie en doen er alles aan om te zorgen dat het je goed gaat.

Contactgegevens

Telefoon: 033-4508130
Email: info@ictaurus.nl
Support: 033-4508130
Email: support@ictaurus.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 32086067
BTW NL809844424B01

 

Adresgegevens

Hoofdkantoor Amersfoort
Printerweg 44
3821 AD Amersfoort
 
Vestiging Drachten
Richterlaan 10
9207 JV Drachten

Hulp op afstand

volg ons op