Partners van ICTaurus
 

Om jou de best mogelijke ICT-oplossing te bieden, werken we samen met toonaangevende partners en leveranciers. Als regisseur zorgen dat alle diensten, systemen, applicaties en apparaten op elkaar afgestemd zijn en soepel samenwerken.  

Maak kennis met onze partners

Ezorg
 
E-Zorg B.V. is 100% dochter van KPN en levert als gecertificeerd Zorg Service Provider een besloten netwerkinfrastructuur (het E-Zorg netwerk) aan zorgaanbieders (middels dit netwerk ontsluit E-Zorg diverse applicaties).

https://www.ezorg.nl

Brother
Brother heeft een team van specialisten die ondersteuning kunnen bieden bij uitdagingen binnen de moderne gezondheidszorg. Er zijn oplossingen beschikbaar voor diverse facetten binnen de zorg, van ziekenhuizen, laboratoria en instellingen, tot lokale medische professionals zoals huisartsen, thuiszorg, apotheken en tandartspraktijken.

https://www.brother.nl


Ieder mens is anders. Net als iedere zorgverlener en iedere zorgorganisatie in de eerste lijn. ICT-oplossingen moeten kunnen meebewegen met de manier waarop u wilt werken en wilt samenwerken. Binnen uw praktijk of apotheek, uw zorgorganisatie en uw regio. Dat vinden we bij PharmaPartners.

https://www.pharmapartners.nl


Zorgverleners stellen hun patiënten centraal, maar hebben te maken met een toenemende werkdruk en complexer wordende praktijkvoering. Dit begrijpen wij bij Advitronics Telecom. Door onderling samen te werken kunnen er efficiencyslagen gemaakt worden.

https://www.advitronics.nl/

Contactgegevens

Telefoon: 033-4508130
Email: info@ictaurus.nl
Support: 033-4508130
Email: support@ictaurus.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 32086067
BTW NL809844424B01

 

Adresgegevens

Hoofdkantoor Amersfoort
Printerweg 44
3821 AD Amersfoort
 
Vestiging Drachten
Richterlaan 10
9207 JV Drachten

Hulp op afstand

volg ons op