Alphega Apotheken Arnhem

"Onlangs zijn onze 4 apotheken overgegaan van Aposys naar Pharmacom.

 

Omdat met CompuGroup Medical/Microbais de levering en onderhoud van software en hardware in een hand waren, was het vooraf voor ons extra spannend dat bij Pharmapartners die twee onderdelen gescheiden zijn.

 

Uit een aantal aangeboden mogelijkheden hebben wij m.b.t. de hardware een keuze gemaakt voor ICTaurus dat vooral ervaring had met de conversie en installatie bij huisartspraktijken.

 

Die keuze is ons goed bevallen. ICTaurus is voor ons een deskundig en klantgericht bedrijf gebleken, dat met ons meedacht in het tot stand brengen van optimale oplossingen en met aandacht voor ons kostenplaatje. Het was zeker geen “verkooporganisatie”.  Naast een projectmanager is met een betrekkelijk klein en daardoor snel vertrouwd aantal mensen een soepele overgang tot stand gebracht. Daarbij bleek de samenwerking met het projectteam van Pharmapartners bijzonder goed, maar ook maakte hun relatie met CGM een nette en behulpzame overgang mogelijk.

 

Hiermee is een stevig fundament gelegd voor een langdurige relatie die verder gaat dan het leveren en onderhouden van ons AIS. Nu onze vier apotheken niet meer gebruik maken van een eigen cluster is de communicatie tussen onze apotheken en de mogelijkheid om informatie te delen een apart IT- onderdeel geworden dat essentieel is voor een goede bedrijfsvoering."

 

Frans van der Leemputte

Manager apotheker Alphega Apotheken Arnhem

Augustus 2014

 

Alphega Apotheken Arnhem / Kring Apotheken Arnhem