Oplossingen
 

ICTaurus bied slimme, veilige en betrouwbare oplossingen voor jouw ICT uitdagingen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Aanleggen nieuwe ICT-omgeving

Helemaal afgestemd op uw organisatie. En natuurlijk veilig en betrouwbaar. We adviseren u, nemen de regie in de afstemming met andere leveranciers en zorgen dat u vlekkeloos ‘live’ gaat..

Verbeteren bestaande ICT-omgeving

Niet tevreden over uw huidige ICT-omgeving? We inventariseren knelpunten en stellen samen een verbeterplan op, waarbij we investeringen dosere

Overal en altijd werken

24/7 toegang tot uw documenten, instellingen en applicaties. Thuis, onderweg én op de zaak. Of u nu een smartphone, tablet, laptop of pc gebruikt.

Betrouwbare Wifi

Draadloos internet dat ook stabiel blijft als veel mensen er tegelijkertijd gebruik van maken. Zo ingericht dat gevoelige gegevens en systemen afgeschermd zijn voor gasten.

Veilig mailen

Beveiligde e-mail, met bescherming tegen virussen, spam en andere bedreigingen. Ook op uw smartphone of tablet. Zonder kostbare investeringen in servers en software.

Nooit meer data kwijt

Elke dag een geautomatiseerde, dubbele back-up van uw data. Uw back-ups staan veilig op Nederlandse bodem en zijn eenvoudig terug te zetten bij calamiteiten.

Goede bescherming tegen datalekken

Alle technische beveiligingsmaatregelen om privacy- en bedrijfsgevoelige data te beschermen tegen datalekken, virussen en ransomware.

Medewerkers trainen in cybersecurity

E-learnings over onderwerpen als cybercriminaliteit, informatiebeveiliging en de AVG. Gericht op bewustzijn en gedragsverandering.

Pro-actief systeembeheer

24/7 monitoring van apparaten, systemen, applicaties en servers die u gebruikt. Met pro-actief beheer en onderhoud voorkomen we storingen en down-time..

Toevoegen van werkplekken en apparatuur

Nieuwe medewerker in dienst? Extra printer nodig? We leveren en installeren de benodigde hardware. Zo kunt u snel en makkelijk opschalen.

Support op afstand

Snelle oplossingen voor de meest voorkomende ICT-problemen. Onze support engineers helpen u via de telefoon of kijken mee op uw beeldscherm.

 

 

Staat jouw oplossing er niet tussen?

Laat het ons weten. We kijken graag samen met jou hoe we je kunnen helpen!

Contactgegevens

Telefoon: 033-4508130
Email: info@ictaurus.nl
Support: 033-4508130
Email: support@ictaurus.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 32086067
BTW NL809844424B01

 

Adresgegevens

Hoofdkantoor Amersfoort
Printerweg 44
3821 AD Amersfoort
 
Vestiging Drachten
Richterlaan 10
9207 JV Drachten

Hulp op afstand

volg ons op