Nieuws & blogs

25 jan 2016

Vacature: Financieel administratief medewerker


Categorie: Archief
Ingezonden door: Martijn

 

Functieomschrijving:
Wij zijn per direct op zoek naar een financieel administratief medewerker. In deze functie zal je samenwerken met de controller en ben je medeverantwoordelijk voor de financiële administratie. Je kunt hierbij denken aan de debiteuren- en crediteurenadministratie, het inboeken en maken van facturen, verwerken van bankmutaties en overig financieel administratief ondersteunende werkzaamheden. Ook op de afdelingen sales, de afdeling operations en de afdeling klantondersteuning kan je administratieve ondersteuning gevraagd worden.
Het betreft een functie voor 3 tot 4 dagen – 20 uur (flexibel in te vullen) binnen een dynamische, mensvriendelijke organisatie.

 

Wij vragen:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met MBO+ werk- en denkniveau. Belangrijk is dat je enkele jaren financieel-administratieve ervaring hebt en enthousiast en met een proactieve oplossingsgerichte houding aan het werk gaat. Je hebt goede kennis van MS Office en het is een pré als je ervaring hebt met Profit van AFAS. Als persoon ben je te omschrijven als een betrouwbare harde werker, met een zelfstandige en productieve werkhouding. Onnodig te zeggen dat je aantoonbaar goed cijfermatig inzicht moet hebben en uiteraard altijd zéér nauwkeurig werkt.

 

Wij zijn een IT dienstverlener gericht op de 1e lijn gezondheidszorg (huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers) in heel Nederland. Voor meer informatie zie onze website: www.ictaurus.nl
Reageer door je motivatie met CV te mailen naar pbouman@ictaurus.nl.
Voor informatie bel 033-4508130 en vraag naar Peer Bouman of Wim van Asch.
Sluitingsdatum is 21 februari. Gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 24 februari.