Nieuws & blogs

10 apr 2019

Microsoft stopt met ondersteuning besturingssystemen Windows 7 en Windows Server 2008


Wordt uw besturingssysteem straks niet meer ondersteund?

 

In januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van besturingssystemen Windows 7 en Windows Server 2008. Er komen dan geen beveiligingsupdates meer uit en ook de technische ondersteuning door Microsoft vervalt. Gebruikt u deze systemen? Dan brengt dat grote risico’s voor uw organisatie mee. 

 

Categorie: Actueel
Ingezonden door: Brigitte

 

Voorkom een datalek van patiënt- of klantgegevens

 

De Autoriteit Persoonsgegevens verwacht namelijk dat u technische beveiligingsmaatregelen neemt om privacygevoelige data goed te beschermen. Ook moet u regelmatig controleren of die maatregelen nog afdoende zijn. Dit heet de verantwoordingsplicht. Maakt u gebruik van verouderde software die niet langer ondersteund wordt? Dan voldoet u niet aan die verantwoordingsplicht. U loopt een groter risico op datalekken en boetes omdat u de AVG-wet overtreedt.

 

Plan nu de vervanging van verouderde hardware (vol=vol)

 

Eerder legden we u al uit dat het kostentechnisch de beste keuze is om verouderd hardware te vervangen door nieuwe hardware met Windows 10. We begrijpen dat u mogelijk aanhikt tegen deze investering. Toch willen we u vragen om de vervanging op korte termijn wel in te plannen, ook als u die pas later dit jaar wilt laten uitvoeren. We moeten namelijk in 2019 bij tientallen organisaties deze vervanging regelen. Mocht u op het laatste moment beslissen? Dan loopt u het risico dat we niet meer op tijd in staat zijn om uw ICT-omgeving veilig te maken.

 

Profiteer van onze prijsgarantie als u nu uw order doorgeeft

 

Om snelle beslissers te belonen, bieden we u een prijsgarantie. Plant u nu de vervanging en dalen later dit jaar de prijzen van bijvoorbeeld hardware? Dan berekenen we dat voordeel aan u door. Maar als de prijzen stijgen voordat we bij u aan de slag gaan, betaalt u gewoon wat we hebben afgesproken op het moment van orderverstrekking.

 

Neem contact op voor een passend vervangingsplan

 

U bereikt ons via 033 4508130 (optie 3 Sales) of sales@ictaurus.nl.