Nieuws & blogs

16 mrt 2018

Aanpassingen aan mailvoorzieningen


De afgelopen periode zijn er werkzaamheden op de e-mail servers van ICTaurus uitgevoerd. Deze werkzaamheden waren nodig ter vernieuwing van de onderliggende infrastructuur.

Categorie: Actueel
Ingezonden door: Martijn

De komende periode zullen we starten met het migreren van de mailboxen naar de nieuwe e-mail omgeving. U als klant zal hier in eerste instantie niet veel van merken. We proberen de werkzaamheden daar waar mogelijk is, te verplaatsen naar de avonduren en het weekend.

 

Wat gaat er voor u veranderen?

Webmail:

Binnen https://webmail.ictaurus.nl zal de look-en-feel van de pagina er anders uitzien.

Oude weergave:

 

 

Nieuwe weergave:

 

 

Hosted Exchange Pro en/of Hosted desktop ADA

Voor klanten welke Hosted Exchange Pro en/of Hosted Desktop ADA van ICTaurus afnemen, zal, wanneer u outlook open heeft staan, de onderstaande melding op het scherm verschijnen wanneer uw mailbox succesvol is overgezet naar de vernieuwde e-mail omgeving. U kunt hier op “OK” klikken.

Nadat Outlook opnieuw is gestart, soms meer dan een keer, zal deze melding niet meer worden getoond. De mailbox is nu volledig overgezet naar de vernieuwde e-mail omgeving.

Mocht u naar aanleiding van dit schrijven vragen hebben? Neem dan contact met ons op via support@ictaurus.nl of telefoonnummer 033-4508130.